Skip to main content

Halva priset i personalrabatt på årskortsabonnemang på Kammaren, Stockholm

Personalrabatten erbjuder halva priset i personalrabatt på årskortsabonnemang på Kammaren, Stockholm. Då ingår sju stycken konserter, fyra på våren och tre på hösten, om cirka en timme och fyrtio minuter vardera. Konserterna ges alltid onsdagar och torsdagar kl 17.45 och 20.15. Du väljer således att gå på den tidiga eller sena konserten på en av de båda dagarna.

Pris för abonnemang med sju konserter med personalrabatt: 550 kr (Ord pris 1100 kr)
Ange koden: Personalrabatten i ev märkning.

Beställ här

Stockholms kanske främsta Kammarmusikserie 26 år nu

Program 2018:

24-25 JANUARI: KUNGSBACKA PIANOTRIO
Den här världsmästartrion gjorde så att det blev sju kvällar på det här årets Kammaren. Jag kunde inte säga nej.

21-22 FEBRUARI: PETER FRIIS JOHANSSON, PIANO & EMIL JONASON, KLARINETT
De gjorde en helt ny konsertform när de var här sist, 2014, ett experiment. Sedan dess har de turnerat med den med braksuccé som följd. De har sagt att nu gör vi en fortsättning!

21-22 MARS: CECILIA ZILLIACUS, VIOLIN & LENA WILLEMARK, SÅNG
De har skvallrat om ett projekt runt Bach, på hans födelsedag, 21 mars 1685. Lena har ju ett röstomfång som gör att man inte riktigt vet om det är sång eller ett instrument man lyssnar till. När Cecilia presenterade detta lät det spännande att ta in rösten.

18-19 APRIL: ROLAND PÖNTINEN, PIANO
Denna gång kommer han som solist. Det räcker.

26-27 SEPTEMBER: DAVID HUANG, PIANO & AMALIE STALHEIM, CELLO
Dessa två får vara årets representanter för nästa generation toppmusiker. Amalie hoppade in för Andreas Brantelids med jubel som följd. Nu kommer hon med denna konstellation och det ska bli kul att lära känna David Huang lite närmare. De har vunnit Solistpriset respektive Ljunggrenpriset.

10-11 OKTOBER: MATS BERGSTRÖM, GITARR & MAGNUS LINDGREN, SAXOFON
Mats har spelat hos oss sedan1994 i alla musikaliska väder, från Georg Riedel till kvartetten med Anders Jonhäll, Chrichan Larsson och Nils Sparv. (Undrar om inte Mats är svensk mästare som gränsöverskridande musiker.) När jag ringde sade Mats att han pratat med Magnus Lindgren om att det vore roligt att spela ihop. Magnus har i dag ett så späckat schema att det här speldatumet var det sista jag plitade ner!

14-15 NOVEMBER: TANKESMEDJAN UNGA TANKAR OM MUSIK
"Tankesmedjan unga tankar om musik bjuder på ett musikaliskt program utanför de konventionella ramarna." Denna presentation kändes helt rätt för Kammaren och får stå för en fantastisk avslutning på 2018.

Period: 2017.11.19 - 2017.12.24